Bild ranagård

Fjärrvärme - ett miljösmart val för dig på Ranagård

Ett stenkast från Söndrum med hav och skog som närmsta granne hittar du Ranagård - en helt ny stadsdel i Halmstad som tar form. "Boende för en hållbar livsstil" är mottot och en självklar del är vår fjärrvärme, som dessutom ingår i tomtpriset!

Fjärrvärmen ingår i tomtpriset

På Ranagård har vi förberett så att fjärrvärmen redan finns i gatan och framgrävningen till din villa/radhus är på plats. Fjärrvärmen ingår i tomtpriset* och därför får du ett riktigt bra erbjudande när du väljer fjärrvärme. Fjärrvärme är en trygg, prisvärd och miljövänlig värmekälla som i stort sett sköter sig själv. Du får ett jämnt och behagligt inomhusklimat – oavsett hur kallt det är ute.

Fjärrvärmen i Ranagård bygger på den allra senaste tekniken med mindre energiförluster och är en del i ett större EU-projekt. Den skapar också helt nya möjligheter för dig och ditt nya boende - ett ekosystem för ditt miljösmarta hem.

* Undantaget Halmstad Bergsgård 1:325-1:329 som inte kommer att kunna koppla på sig på vår fjärrvärme. 

ranagard_webb.jpg

Ranagårdspaketet - du får växlaren på köpet

När du väljer fjärrvärme och vårt Ranagårdspaket så bjuder vi på fjärrvärmelösningen till ditt hem, fjärrvärmecentral tillsammans med styrning (värde cirka 27 000 kr). Det enda du betalar är för installationen. 

Totalpris: 18 500 kr inkl moms
I paketet ingår: En fjärrvärmelösning från KE Therm och HomeSIde som ger dig en stabil och ekonomisk styrning av ditt nya hem. Lösningen bygger på den senaste tekniken för att kunna möta framtidens behov för ditt smarta hem. 
Mobil_Singel.png

Hjärtat i ditt miljösmarta hem

Med den senaste tekniken inom fjärrvärme får du många möjligheter. Du får full koll och styr ditt hem enkelt.  

  • Uppkopplad fjärrvärmelösning – styr din fastighet effektiv varje dag
  • Få koll på förbrukningen och styr värmen när du är hemma eller bortrest
  • Få larm om fel uppstår i din fjärrvärmecentral
  • Uppkopplad fjärrvärmecentral gör det möjligt att enkelt hjälpa dig och felsöka på distans för ökad komfort och trygghet